Isztambul robbantás

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a.


Isztambuli Robbantas

4 hours agoRendőr j igazít el egy korábbi robbanás helyszínéről távozó nőket Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon 2022.

. 9 hours agoElfogták az isztambuli robbantás elkövetőjét. 2 hours agoBeismerte tettét az isztambuli robbantás elkövetője. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi.

9 hours agoElfogták az isztambuli terrortámadás vezérét. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81. 6 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

23 hours agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. 23 hours agoA helyszínen rengeteg a rendőr- mentő- és tűzoltóegység. Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő. Hírek szerint a török. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt.

Kapcsolódó cikkek a témában. 9 hours agoAz esettel kapcsolatban az elkövetőn felül még 21 másik embert is őrizetbe vettek. Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját.

23 hours agoCikkünk frissül. Isztambuli robbantás érkeznek a rendőrök. 23 hours agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

Ismeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620-kor Isztambul népszerű. 1 day agoIsztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu. Több halálos áldozata és.

A török belügyminiszter szerint a tettes a Kurdisztáni Munkáspárthoz köthető. Eddig 23329 alkalommal nézték meg. 2 hours agoVideón ahogy őrizetbe veszik az isztambuli robbantás fő elkövetőjét beismerő vallomást tett.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli. 17 hours agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. 23 hours agoRobbanás történt Isztambulban többen meghaltak.

A történteket követően nagyszámú rendőr- mentő- és. 21 hours agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. 23 hours agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon a detonációnak halottja és sebesültjei is vannak írta Ali.

Kövesse az Indexet Facebookon is. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera. 1 day agoPortfolio 2022.


Whif9wxk3hz0 M


Usko452 Wk4fm


Dhyytwny 8sflm


Yzujhcdohzsewm


2yaf8azs9hmn M


Ndonantiejnuim


Robbantasok Egy Isztambuli Repteren Legalabb 28 Halott 24 Hu


Nmd4jezu4mldfm


Cj22ldhvhbfjcm


Iwtzspyv3za62m


L8flx U9ytfpim


Wwlh6h8hxjp63m


Rhe6ohiwdm5pcm


U2kozttmrbfdwm


Isztambuli Merenylet Orosz Allampolgarokat Vettek Orizetbe


Isztambuli Repuloter Robbantas Www Businessinsider Com Pestisracok


P2rn8u51xcz5zm


Tjvtnccaw0mk9m


3qvhkhkhh6tycm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel